lunes, 23 de diciembre de 2013

Activitats de Gener: Autoconeixement

LA CONTEMPLACIÓ A LA VIDA DIÀRIA

Sovint estem absorbits per l’activitat, arribant a sobrevalorar el “fer” en detriment del “ser”. Des de diferents propostes convergents com són els models de mindfulness i de l’espiritualitat ignasiana, obrirem espais per a la contemplació en acció de la vida diària, a partir d’exercicis i pràctiques vivencials.
Asun Puche / 10 - 12 gener
________________________________________

ACTIVAR EL MOTOR DE LES INTEL•LIGÈNCIES MÚLTIPLES. EDUCAR INFANTS FELIÇOS

Una proposta per aprendre a educar aquella forma d'intel•ligència profunda que articula i integra totes les capacitats humanes: la intel•ligència espiritual. A través de dinàmiques experiencials i continguts teoricopràctics es pretén oferir temps, espais, estratègies i vehicles d'interiorització que permetin concentrar-se, consolidar-se i obrir-se. Amb la finalitat d'identificar i activar els processos que permeten retrobar-nos per irradiar.
Isabel Gómez, Carmen Jalón (Associació d’Interioritat Horeb) / 17-19 gener
________________________________________

EL PROCÉS DE DESCOBRIMENT I EXPRESSIÓ DE LA RIQUESA INTERIOR.

A través d'exercicis de consciencia corporal, d'integració emocional i d'apertura al trascendent, es pretén proporcionar l'espai i el temps en el qual puguin generar-se processos individuals i de grup, de descobriment d'allò que brolla de l'interior d'un mateix i de creixement personal, que tendeixin a unificar la persona.  També es treballaran els fonaments teòrics de l'educació de la interioritat.
Xavier Serret i Pilar Pajuelo / 24 – 26 gener.
________________________________________

Informació i matrícula: info@covamanresa.cat -  www.covamanresa.cat
Camí de la Cova s/n  08241 Manresa (Barcelona) - Tel. + 34 93 872 04 22
Twitter: @CovaSantIgnasi
________________________________________

No hay comentarios:

Publicar un comentario